بازگشت به محصولات تأمین‌کننده

DOP

فرمول شیمیایی: C₂₄H₃₈O₄

روغن نرم‌کننده صنعتی برای افزایش انعطاف‌پذیری و شفافیت

معرفی محصول

DOP (دی‌اکتیل فتالات)

روغن نرم‌کننده DOP یک نوع روغن مورد استفاده در صنایع مختلف است که خصوصیات خاصی دارد. DOP مخفف عبارت «Di-Octyl Phthalate» است و یک نوع روغن بر پایه فتالات است. از روغن DOP در ساخت قطعات پلاستیکی و محصولات نهایی از جمله لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم ورزشی و غیره استفاده می‌شود.

کاربردهای روغن DOP

صنایع پلاستیک

  • به‌عنوان یک ماده پلاستیک‌ساز استفاده می‌شود و به پلیمرها انعطاف‌پذیری و شفافیت می‌بخشد

رنگ و رزین

  • در تولید رنگ‌ها و رزین‌ها استفاده می‌شود و خواصی مانند مقاومت در برابر حرارت و استحکام مکانیکی می‌بخشد

محصولات شیمیایی

  • در تولید محصولات شیمیایی مانند مواد حفاظتی، روغن‌های مشتق‌شده و مواد حل‌کننده استفاده می‌شود

نساجی

  • برای نرم‌کردن الیاف و افزایش انعطاف‌پذیری آن‌ها استفاده می‌شود